Čisti jetru, leči hemoroide

Čisti jetru, leči hemoroide

Gujina trava čisti jetru, a koristi se i za lečenje hemoroida…

Sikavica ili „gujina trava“ ima snažno detox delovanje i upotrebljava se za čišćenje jetre. Budući da je reč o organu koji metaboliše sve otrove u telu, efekat će biti i dobro raspoloženje – ako se dobro pobrinemo za jetru, ona će znati da nam uzvrat.

Gujina trava je, naime, prvo i davana kao antidepresiv, a kasnije su otkrivena njena izvanredna dejstva na jetru. Jedinjenje koje se nalazi u gujinoj travi se zove Sylimarin i može se pod tim nazivom i kupiti u apotekama kao pomoćno lekovito sredstvo.

Osim što čisti jetru, ova biljka se u narodu upotrebljava i za ublažavanje napada žuči, protiv šećerne bolesti, zatvora, za lečenje hemoroida, a od gujine trave spremaju se i čajevi protiv niskog pritiska, za jačanje imuniteta, bolji apetit, protiv morske bolesti…

Kontraindikacije: Ako uzimate neke druge lekove morate se posavetovati sa svojim lekarom jer sylimarin pomaže razgradnju lekova pa se može desiti da dejstvo vaše terapije bude umanjeno.

Floralip® bljne kapi

Floralip® bljne kapi za jetru, holesterol i trigleciride je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka, koja je naučno potvrđena da blagotvorno deluje na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čišćenje krvi.

Floralip® biljne kapi pozitivno deluje na stimulisanje žlezda sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirodni – biljni lek za kontrolu apetita.

Floralip biljne kapi su 100% prirodan proizvod na bazi mešavine biljnih ekstrakta sikavice, artičoke, maslačka, nane i grčkog semena, rađene sa organskim voćnim destilatom.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *