Izbegnite poteškoće sa potencijom

poteškoće sa potencijom

Stres jedan od osnovnih razloga zbog kojeg sve više muškaraca ima poteškoće sa potencijom. Seksualna želja, kao i snažna i dugotrajna erekcija, od velike su važnosti za svakog muškarca. Ukoliko dođe do poteškoće sa potencijom, ne samo da će trpeti seksualni život, već će i samopouzdanje biti narušeno, što sa sobom nosi veliki broj problema.

AVOKADO

Avokado je bogat magnezijumom, nezasićenim masnoćama i vitaminom E. Kako biste pojačali afrodizijačke kvalitete avokada, pripremite jednostavan meksički umak od avokada i začina pod nazivom guacamole: izmešajte avokado sa kašičicom limunovog soka, a zatim dodajte kašiku seckanog belog luka. Poslužite uz štapiće sveže sečene šargarepe i celera, povrća koje su stari Rimljani takođe smatrali afrodizijacima.

BADEM

Bademi su dugo vremena povezivani s plodnošću: pretpostavlja se da njihov miris uzbuđuje žene, pa su se često upotrebljavali na svadbama. Bademi sadrže hranjive materije za koje se misli da su esencijalne za poboljšanje polnog života. Na primer, 28 grama badema osigurava 35 posto preporučene dnevne doze (RDA) vitamina E, koji utiče na stepen plodnosti i funkciju polnih organa. Sadrže i visok nivo minerala magnezijuma, fosfora i cinka, od kojih cink stimuliše libido kod muškaraca. Ako se redovno koristi, pojačava mušku snagu.

MAKA

Biljka maka, botaničkog naziva Lepidium meyenii, sadrži hormonska jedinjenja, koja podstiču cirkulaciju u karlici, a utiču i na proizvodnju hormona testosterona i estrogena, pa se naziva i prirodna vijagra.
Maka se još naziva i peruanski koren. To je vrlo otporna biljka, crvenkastog korena sličnog rotkvici. Koren make se obično suši i uskladišten može trajati sedam godina. Maka jača snagu, libido i povećava plodnost.

Maskulin® biljne kapi najbolje su prirodno rešenje za problem muške neplodnosti, pomaže kod erektilne disfunkcije, povećava libido, smanjuje masnoće u krvi, a dovodi i do povećanja mišićne mase.

Maskulin® biljne kapi koriste mnogi sportisti, prvenstveno bodi bilderi, a mehanizam delovanja Tribulusa na povećanje mišićne mase sličan je mehanizmu delovanja anaboličkih steroida, ali nije štetan. Naime, za razliku od Tribulusa, anabolički steroidi (prvenstveno muški hormon) svojom povećanom koncentracijom mehanizmom povratne sprege deluju na hipotalumus.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *