Prelazni period i virusne upale – Grip, Korona virus, herpes, HPV virus

virusne upale

Prelazni period s jeseni u zimu su dušu dali za epidemije prehlada i gripa. Svake sezone stižu nam smrtonosniji virusi i epidemije, s kojima se i medicina teško uspeva nositi.

Grip je veoma zarazna virusna infekcija disajnih puteva i organa. Procenjuje se da 5-20% stanovništva svake godine oboli od gripa. Virusi gripa stalno mutiraju i menjaju se, što onemogućava da „stara“ antitela, stečena nakon ranije preležane infekcije kao rezultat odbrambenog imunog odgovora organizma, u potpunosti prepoznaju „nove“ (mutirane) viruse i deluju protiv njih.

Trenutno tri različita virusa gripa kruže svetom: dva tipa A i jedan virus tipa B. Najopasniji su oni tipa A, u koju spada i trenutno najaktuelniji Korona virus, ali ništa manje nisu opasni ni svinjski, ptičiji ili H1N1.

Žalfija

Za žalfiju često kažu da je lek za celo telo. Može da se koristi i za oralnu ali i za spoljašnju namenu. Od nje se prave obloge, ali se može konzumirati i kao čaj ili u obliku ulja.

Takođe je bogata i antioksidansima koje pomažu telu u borbi protiv toksina. Samim tim blagotvorno deluje na sprečavanje razvoja karcinoma u organizmu, poboljšava rad mozga i funkciju pamćenja.

Žalfija stimuliše centralni nervni sistem i digestivni trakt. Odlična je kod snižavanja telesne temperature. Osim toga prirodni je pročišćivač krvi. Čaj od žalfije maksimalno jača imunitet, pa se preporučuje u periodu kada su virusi aktivni.

Kod virusnih oboljenja najvažnije je pravovremeno i preventivno delovati. Nikako ne dozvoliti da se zapostavi infekcija.

Valechin® kapi

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Valechin® kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi mešavine ekstrakata organskih biljnih sirovina ehinacee, šipurka, majčine dušice, jagorčevine, poljske nane i odoljena, organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljnih sirovina i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi VALECHIN predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!

Zahvaljujući biljnim aktivnim sastojcima, Valechin kapi predstavljaju jedinstveno prirodno resenje kod različitih tegoba. Valechin kapi pomažu u inaktivaciji (HPV)  virusa koji je uzročnik kondiloma delujući na sam virus i imuni sistem. Sadrži mešavinu biljaka specijalno odabranih i kombinovanih za dejstvo na HPV i jačanje organizma.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *