Upala prostate

Upala prostate

Upala prostate je jedno od najčešćih oboljenja kod muškaraca. Upala prostate se javlja kod ljudi svih doba, ali češće se pojavljuje kod sredovečnih muškaraca. Upala prostate je obično posledica infekcije urinarnog trakta.

Simptomi upale prostate

Pojava čestog nagona za mokrenjem, bolovi tokom ejakulacije, temperature, bolovi koji kreću od polnog organa koji se nastavlja prema leđima. Ono što je je interesantno kada upala prostate pređe u hroničnu upalu bolovi se smanjuju, dolazi do pojave krvi prilikom ejakulacije koja je takođe i bolna. Javlja se i vodeni iscedak iz polnog organa.

Prirodno lečenje

  • Konzumirajte hranu bogatu cinkom, selenom, beta karotenom, flavonoidima i vitaminima C i E.
  • Uključite više pasulja, oraha, semena i najmanje tri porcije plave ribe nedeljno u svoju ishranu.
  • Obavezno uključite ovu hranu u svoju ishranu: kelj, karfiol, prokulice, paradajz, soja, laneno seme, kurkuma, šipak i zeleni čaj.
  • Omega-3 masne kiseline, sadržane u plavoj ribi, jačaju imunitet i štitiće vas od infekcija i drugih uzroka prostatitisa.
  • Svakodnevno vežbanje takođe može pomoći u podsticanju cirkulacije u karlici.
  • Redovna ejakulacija je takođe zdrava za prostatu.
  • Izlaganje suncu pola sata dnevno može pomoći u prevenciji raka prostate.
  • Da biste olakšali mokrenje, pijte puno vode i izbegavajte kofeinske i alkoholne proizvode.

Kao što smo već rekli hronična upala prostate može dovesti do steriliteta. Ako imate sve ove problem koje smo naveli krajnje je vreme da nešto peduzmete. Kao što smo već ko zna koliko puta rekli u prirodi se nazi lek za sve bolesti takav je slučaj i sa upalom prostate.

Florabetulin® biljne kapi

Florabetulin® biljne kapi  za prostatu su izuzetno delotvorna mešavina biljnih tinktura ze lečenje bolesti prostate i bešike.

Biljne kapi za prostatu, upalu prostate hiperplaziju prostate(tumor prostate), su nastale na osnovu mudrosti, tradicije i znanja savremenih i starih fitoterapeuta,  danas su ta saznanja i potvrđena savremenim metodama ispitivanja i u preparat su uključene biljke koje najbolje deluju na sve benigne i maligne promene na prostati i bešici.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *