Ublažavanje tegoba sa prostatom

Ublažavanje tegoba sa prostatom

Jedan od najvećih zdravstvenih problema sa kojima se muškarci susreću od pamtiveka predstavljaju tegobe sa prostatom. One mogu biti različite naravi, jačine i oblika. Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom, a velika je verovatnoća da će ih svi doživeti ukoliko dočekaju poznu starost.Granica starosti u kojoj se muškarci susreću sa ovim problemom sve se više pomera.

Ublažavanje tegoba sa prostatom

Što se prirodnih odgovora na ova stanja tiče njihov izbor nije prevelik. Najzastupljenije je upotreba soka i čaja od brusnice i semenki i ulja od bundeve.

Trava pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum). Biljka uspeva u našim krajevima a možete je pronaći i kod većine travara ili čak prodavaca bilja na pijacama u svim zemljama jugoistočne Evrope.

Čaj se pije dva puta na dan i to ujutro na tašte i uveče pred spavanje. Čaj pijete koliko je potrebno ali najmanje nekoliko nedelja. Prve rezultate poboljšanja stanja možete očekivati dosta brzo. Čaj se koristi kod svih problema sa prostatom i daje odlične rezultate.

Marija Treben sa uspehom je ovim čajem lečila upale prostate i bešike, probleme sa mokrenjem uzrokovane prostatom, krvarenja u mokraći, tegobe i bolove u prostati i bešici ali i bubrezima, rak prostate i rak bešike.

Interesantno je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspehu.

Florabetulin® biljne kapi

Florabetulin® biljne kapi  za prostatu su izuzetno delotvorna mešavina biljnih tinktura ze lečenje bolesti prostate i bešike.

Biljne kapi za prostatu, upalu prostate hiperplaziju prostate(tumor prostate), su nastale na osnovu mudrosti, tradicije i znanja savremenih i starih fitoterapeuta,  danas su ta saznanja i potvrđena savremenim metodama ispitivanja i u preparat su uključene biljke koje najbolje deluju na sve benigne i maligne promene na prostati i bešici.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *