Poboljšajte erekciju prirodnim putem

Poboljšajte erekciju prirodnim putem

Da li ponekad imate problem sa erekcijom? Verovatno vaše telo ima lošu kontrolu protoka krvi. Ćelije koje sačinjavaju krvne sudove oslobađaju hemikaliju koja ubrzava protok krvi u tkiva i organe. Debljina, nedostatak vežbanja i visokomasne namirnice koje sadrže i visokorafinsani šečer čine ove ćelije smežuranirn, što otežava protok krvi u penis kad pokušavate da imate odnos. Women’s World piše da vijagra pomaže mnogim muškarcima sa problemom erekcije. Prevencija je ipak bolja nego rešavanje problema lekovima…

Ukoliko ste puniji i malo vežbate nemojte se iznenaditi ako se pojave problemi sa erekcijom. Umesto uobičajene slike koja podrazumeva uzbuđenje, nadolazak krvi u penis, pošto zdravi krvni sudovi oslobadaju hemikaliju nitrooksid koja uvećava protok krvi i akciju, moze se dogoditi da stvari ne krenu tim tokom. Gojaznost neredovno vežbanje i loša ishrana čine svoje. Krvni sudovi u penisu odjednom imaju problema da se otvore, što utiče na erekciju.

Vežbanje brzo obnavlja metaboličko zdravlje u krvnim sudovima penisa – čineći erekcije ponovo lakim. Nedavna studija Boston univerziteta koju je predvodio dr Irwin Goldstein pokazala je da ljudi koji sagore 200 kalorija vežbanjem imaju manje erektivnih problema od onih koji sede. Ova studija kaže da bi Amerika u slučaju kad bi svaki čovek hodao samo dve milje dnevno, pet dana u nedelji, bila zemlja pastuva!

Dakle ako želite poboljšati erekciju vežbajte ili hodajte 3km dnevno!

Vežbanje

Vežbanje poboljšava protok krvi kroz celo telo. U stvari, studije pokazuju da istezanje nogu povećava protok krvi u penis za više od 21 odsto za samo 30 sekundi! Takođe, uključite više ribe i oraha u svoju ishranu. Riba je bogata omega-3 masnim kiselinama koje poboljšavaju zdravlje krvnih sudova. Orasi sadrže monosaturisane masti koje su povezane sa višim nivoima testosterona kod sredovečnih muškaraca. Seksualno zdravlje je važan deo zdravog života koji stavlja akcenat na vežbanje, kontrolu težine i zdravu ishranu.

Dakle ako nemate neko oboljenje, a erekcija vam slabi, veoma čest eazlog može biti fizička neaktivnost, gojaznost i loša ishrana. Povećajte fizičku kondiciju i zdravo se hranite a rezultati će brzo biti vidljivi.

Maskulin® biljne kapi

Maskulin® biljne kapi najbolje su prirodno rešenje za problem muške neplodnosti, pomaže kod erektilne disfunkcije, povećava libido, smanjuje masnoće u krvi, a dovodi i do povećanja mišićne mase.

Tribulus – Maskulin® biljne kapi koriste mnogi sportisti, prvenstveno bodi bilderi, a mehanizam delovanja Tribulusa na povećanje mišićne mase sličan je mehanizmu delovanja anaboličkih steroida, ali nije štetan. Naime, za razliku od Tribulusa, anabolički steroidi (prvenstveno muški hormon) svojom povećanom koncentracijom mehanizmom povratne sprege deluju na hipotalumus.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *