Namirnice koje ubijaju erekciju

Namirnice koje ubijaju erekciju

Slaba erekcija je nešto sa čim se suočava skoro svaki muškarac. Njihova misija je da zadovolje ženu u krevetu i ukoliko im to jednom ne pođe za rukom, samopouzdanje može opasno da se naruši. Međutim, kako biste bili velikim delom sigurni da do nemile situacije neće doći, potrudite se da na svom tanjiru izbegavate ove stvari koje mogu da budu fatalne po vašu erekciju.

So

So je glavni uzrok visokog krvnog pritiska, a sudeći prema novoj studiji koja je rađena na Univerzitetu Tulan iz Nju Orleansa, velike količine ove namirnice mogu da predstavljaju smrt za potenciju.

Soja

Istraživanje koje je rađeno na Harvardu pokazalo je da soja loše utiče na seksualnu moć muškaraca. Naime, problem leži u estrogenu koji se nalazi u soji i koji utiče na smanjenje teststerona u telu. Stoga, pažljivo sa zdravom hranom.

Konzervirana hrana

Svaka limenka hrane sadrži određene količine bisfenola A i estrogena koji loše utiču na potenciju. Studije pokazuju da velika izloženost ovim supstancama može da dovede do čak četiri puta više problema s potencijom i čak sedam puta poveća vašu šansu za uspešnom ejakulacijom.

Trans-masne kiseline – rafinisanja ulja, brza hrana i polugotova jela

Ove namirnice su ujedno i najgore po organizam s obzirom da uzrokuju kardiovaskularne bolesti, koje sa sobom povlače i problem erektilne disfunkcije.

Šećer

Ljubitelji slatkiša i slatkih namirnica imaju veće šanse da im se pojavi ovaj problem. Naime, velike količine šećera dokazano smanjuju nivo testosterona u telu za čak 25 odsto, što utiče na pojavu zakazivanja muškog ponosa u trenutku kada to nikako ne sme da se dogodi.

Maskulin® biljne kapi najbolje su prirodno rešenje za problem muške neplodnosti, pomaže kod erektilne disfunkcije, povećava libido, smanjuje masnoće u krvi, a dovodi i do povećanja mišićne mase.

Maskulin® biljne kapi koriste mnogi sportisti, prvenstveno bodi bilderi, a mehanizam delovanja Tribulusa na povećanje mišićne mase sličan je mehanizmu delovanja anaboličkih steroida, ali nije štetan. Naime, za razliku od Tribulusa, anabolički steroidi (prvenstveno muški hormon) svojom povećanom koncentracijom mehanizmom povratne sprege deluju na hipotalumus.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *