Najčešći uzročnici bola u leđima

uzročnici bola u leđima

Bol u leđima morate shvatiti krajnje ozbiljno, posebno ukoliko on traje duži vremenski period.

Najčešći uzročnici bola u leđima

Sa bolom u leđima trebali biste da budete oprezni. Nekada bol može biti posledica dizanja nekog teškog predmeta ili naglog podizanja iz sedećeg u uspravni položaj.

Generalno, sam način života dosta utiče na kompletno zdravlje čoveka, ne samo na pojavu neke vrste deformiteta na kičmenom stubu. S obzirom na to da ovde govorimo o faktorima koji utiču na neprijatan i nelagodan bol u krstima, pažnju ćemo posvetiti tome koje su to svakodnevne aktivnosti koje čovek nesvesno radi, a koje pri tom mogu dovesti do ove vrste fizikalnog problema.

Sedenje u nepravilnom položaju svaki dan po nekoliko sati, problemi sa prekomernom težinom koji nastaju kao posledica neadekvatne ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti spadaju u najčešće uzročnike koji dovode do pojave bola u leđima.

Kako otkloniti bol u leđima?

Vrlo je važno da vodite računa o tome u kakvom položaju držite svoje telo kako biste izbegli moguće deformitete koji dalje mogu uticati na pojavu nelagodnog bola i ukočenosti, posebno u zadnjem delu kičmenog stuba. Zato vodite računa o svom zdravlju.

Vendoksin® gel

Biljni sastojci Vendoksin® gela pomažu otklanjanju bola, otoka, grčeva, težine i umora nogu, i trenutno poboljšavaju cirkulaciju, naročito u stanjima dugotrajnog mirovanja, sedenja, stajanja i slabe cirkulacije. Deluju protivupalno i vazoprotektivno, jačaju zid venskog krvnog suda, smanjuju osetljivost i propustljivost kapilara, sprečavaju nastajanje otoka, ubrzavaju vensku cirkulaciju, pojačavaju prokrvljenost, smanjuju crvenilo kod upaljenih vena i vitalizuju kožu.

Vendoksin® gel se preporučuje kod svih tegoba hronične venske insuficijencije: proširenih vena, pojave ispucalih kapilara, poremećaja periferne cirkulacije, prevarikoznog sindroma, postflebitičkog sindroma, površinske tromboze, flebitisa, tromboflebitisa, burzitisa i tendovaginitisa. Efikasan je u slučaju sportskih i drugih povreda (nagnječenja, distorzije, istegnuća tetiva mišića i ligamenata zglobova i hematoma).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *