Majčina dušica poboljšava imunitet

Majčina dušica poboljšava imunitet

Majčina dušica ima značajna antivirusna, antibakterijska, antigljivična, antibiotska, diuretska i antiseptička dejstva koja su izuzetno korisna tokom sezone gripa i prehade. Uporedo što ubija mikrobe, majčina dušica pomaže telu da eliminiše toksine i poboljšava imunitet tako što pospešuje proizvodnju belih krvnih ćelija koje brane organizam od napadača.

Majčina dušica se koristi protiv gripa, prehlade, bola u grlu, astme, katra, kašlja, laringitisa, velikog kašlja i bronhitisa. Treba je udisati kod infekcija nosa, prsa i grla, a koristiti u vidu paste za zube ili vodice za ispiranje usta za infekcije usne duplje ili desni.

Majčina dušica se koristi kao lek za fizičku i i psihološku slabost i dan danas. Korisna je za povratak snage nakon bolesti, hroničnog umora, depresije, a takođe se može koristiti za lečenje nesanice zbog svojih balansnih svojstava. Stimuliše cirkulaciju, poboljšava koncentraciju, podiže prenizak krvni pritisak, a čak postoji mišljenje i da poboljšava inteligenciju i memoriju. Ona oživljava, ojačava i balansira i um i telo.

Esencijalno ulje majčine dušice je antibakterijsko i reaguje na enzime bakterije. Zbog tog svojstva se koristi za pravljenje sapunjavih rastvora za dezinfekciju ruku pre operacije jer je jači antiseptik od onog koji se uglavnom koristi u bolnicama. Majčina dušica može uništiti stafilokoke u rastvorenom stanju hiljadu puta jače.

Valechin® kapi

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Valechin® kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi mešavine ekstrakata organskih biljnih sirovina ehinacee, šipurka, majčine dušice, jagorčevine, poljske nane i odoljena, organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljnih sirovina i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi VALECHIN predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!

Zahvaljujući biljnim aktivnim sastojcima, Valechin kapi predstavljaju jedinstveno prirodno resenje kod različitih tegoba. Valechin kapi pomažu u inaktivaciji (HPV)  virusa koji je uzročnik kondiloma delujući na sam virus i imuni sistem. Sadrži mešavinu biljaka specijalno odabranih i kombinovanih za dejstvo na HPV i jačanje organizma.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *