Kako ojačati imunitet

Kako ojačati imunitet

Veoma je važno ojačati imunitet tokom cele godine, jer jači imunitet znači jaču zaštitu od svih mogućih bolesti od virusnih infekcija.

Kako ojačati imunitet

  • Hranite se zdravom prirodnom hranom koja sadrži vitamine, mineralne soli, biljna vlakna itd. Ne zaboravite naročito, na med, povrće iz porodice kojoj pripada kupus, južno voće, pšenične klice…
  • Dišite duboko i često. Kiseonik je najveći neprijatelj virusa i kancerogenih ćelija.
  • Bavite se fizičkim aktivnostima. One ubrzavaju cirkulaciju krvi, oslobađaju organizam svih toksina, snabdevaju ga kiseonikom. Zahvaljujući fizičkim aktivnostima bolje se luči »hormon sreće«, endorfin, koji se bori protiv depresije i jača naš imunitet. I ne zaboravite na dugo kupanje u toploj vodi — to je odličan način da se oslobodite toksina iz organizma.
  • Družite se samo s ljudima koji pozitivno zrače, »davaocima energije«. Bežite kao od kuge od onih koji su pesimisti, koji vas »prazne« i depremiraju.

Ubacite u ishranu

  • Sveže voće i povrće. Salate ili sok napravljenom od njih. Oni će obogatiti vaš organizam vitaminima i potrebnim fermentima, kao i kalcijumom koji pomaže sazrevanju zdravih ćelija i sprečava njihovo nenormalno razmnožavanje.
  • Salate koje u sebi sadrže puno magnezijuma a on je odličan zaštitnik od raka.
  • Špargla i koštunjavo voće — bademi, orasi, lešnici jer su naročito bogati bakrom koji koči, a i sprečava, razvitak kancerogenih ćelija i virusa.
  • Integralne žitarice, hleb od njih, a naročito pšenične klice zbog magnezijuma i vitamina E koji ima antitoksično dejstvo.
  • Med i mleč, jer su oni trezori enzima i nadoknađuju mnoge nedostatke naše ishrane.
  • Jogurt i drugoj hrani pravljenoj na bazi lakto-fermentacije jer je ona dobra za organe za varenje, posebno creva.

Uz sve navedeno ojačaćete imunitet svog organizma što će mu pomoći da se bolje odupre i odbrani od infekcija, bolesti ili neke druge biološke ili hemijske opasnosti. Imunitet ima ulogu da uspostavi barijeru protiv patogena, kancerogenih ćelija, štetnih molekula i otrova. Savremenim načinom života a naročito savremenom ishranom svakodnevno slabimo svoj imunitet.

Valechin® kapi

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Valechin® kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi mešavine ekstrakata organskih biljnih sirovina ehinacee, šipurka, majčine dušice, jagorčevine, poljske nane i odoljena, organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljnih sirovina i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi VALECHIN predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!

Zahvaljujući biljnim aktivnim sastojcima, Valechin kapi predstavljaju jedinstveno prirodno resenje kod različitih tegoba. Valechin kapi pomažu u inaktivaciji (HPV)  virusa koji je uzročnik kondiloma delujući na sam virus i imuni sistem. Sadrži mešavinu biljaka specijalno odabranih i kombinovanih za dejstvo na HPV i jačanje organizma.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *