Kako da izbegnete viruse

Kako da izbegnete viruse

Osobe koje spavaju osam sati tokom noći imaju manje šansi da zakače virus od onih koji spavaju sedam ili manje sati. Noću se organizam obnavlja, a reguliše i hormone stresa koji nas čine podložnijim različitim infekcijama.

Probiotici

Dobre bakterije u našim crevima važne su za imunitet. Ako ne želite da uzimate suplemente koji sadrže probiotike, unosite više fermentisanih proizvoda, jogurta ili kiselog kupusa, na primer.

Vežbanje

Studije pokazuju da redovna fizička aktivnost osnažuje imuni sistem. Osim vežbanja, povoljno utiču i joga i meditacija, pa odaberite aktivnost koja vam najviše odgovara.

Pranje ruku

Važno je da ruke perete kad uđete u kuću, pre i posle pripremanja hrane, pre jela, posle korišćenja toaleta i posle brisanja nosa, kijanja ili kašljanja. Time smanjuete rizik od bolesti za između 16 i 59 odsto, prema američkom Centru za kontrolu bolesti. I ne morate da koristite antibaterijska sredstva. Običan sapun i topla voda biće sasvim dovoljni.

Ne dodirujte lice

Ako se odviknete od trljanja očiju, nosa i prinošenja ruku ustima, smanjićete rizik od respiratornih virusnih infekcija za 41 odsto, pokazuju istraživanja.

Druženje

Druženje sa prijateljima i članovima porodice pomaže nam da se lakše izborimo sa stresom, a onda i naš imuni sistem bolje radi. Nemojte ono što vas muči držati u sebi, rešenje za probleme lakše nalazimo kad imamo podršku okoline.

 

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Valechin® kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi mešavine ekstrakata organskih biljnih sirovina ehinacee, šipurka, majčine dušice, jagorčevine, poljske nane i odoljena, organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljnih sirovina i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi VALECHIN predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *