Urođeni i stečeni imunitet

Urođeni i stečeni imunitet

Na jačinu imuniteta utiče nasledni faktor i on čini naš urođeni imunitet. Postoji i stečeni imunitet i on u znatnoj meri zavisi od okolnosti u kojima živimo i od načina na koji živimo.

Hidratacija

Što više vode pijete, više ćete čistiti telo od toksina. Oko dve litre potrebno je da popijete u jednom danu kako bi delotvorno detoksirali organizam. Ako ste odlučni, jedan dan možete piti samo vodu jer su prednosti takvog čišćenja brojni. Od mršavljenja, smanjenja umora, prevencije glavobolje, lepše kože, sve do redovinije probave.

Voda i limun

Svakog jutra u običnu vodu dodajte iseckan limun ili krastavac. Limun je po prirodi kiseo pa će vašem telu dostaviti potrebne alkale i pročistiti jetru. Visok nivo kalijuma u krastavcu, pomoći će pri hidrataciji organizma, ali i uticati na izlučivanje viška nakupljene tečnosti.

Kokosovo ulje

Započnite i završite dan uz kašičicu kokosovog ulja. Poznato je da ono ubrza metabolizam i reguliše gljivice u organizmu. Takođe, odlično je u kafi, čaju ili popularnim smutijima. Ova magična namirnica održava zdravlje crevne flore, a možete je sem u kuhinji, koristiti i za pravljenje prirodnih maski za lice.

Zagrevanje

Već sigurno znate da je sauna odlična za detoksikaciju, ali ne morate nužno ići u nju da biste dobili prednosti od topline. Povećajte temperaturu u svom domu, odradite kratak trening, što će uticati na smanjenje celulita na telu, kao i na jačanje imuniteta.

Valechin® kapi

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Valechin® kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi mešavine ekstrakata organskih biljnih sirovina ehinacee, šipurka, majčine dušice, jagorčevine, poljske nane i odoljena, organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljnih sirovina i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi VALECHIN predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!

Zahvaljujući biljnim aktivnim sastojcima, Valechin kapi predstavljaju jedinstveno prirodno resenje kod različitih tegoba. Valechin kapi pomažu u inaktivaciji (HPV)  virusa koji je uzročnik kondiloma delujući na sam virus i imuni sistem. Sadrži mešavinu biljaka specijalno odabranih i kombinovanih za dejstvo na HPV i jačanje organizma.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *