Tegobe prostate

Tegobe prostate

Većina muškaraca starijih od 45 godina susreću se s nekim problemom prostate. Tegobe prostate mogu biti različite, ali lek koji vam predstavljamo leči ih sve. Priroda se, i ovoga puta pobrinula za lek. Predstavljamo travu pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum). Zbog uticaja moderne medicine ova biljka je pala u zaborav, ali kako smo već spomenuli možete je pronaći u prirodi ili u biljnim apotekama.

Osim pri lečenju prostate vrbovica je korisna i kod lečenja bolesti bešike poput infekcija bešike, katara, pa čak i karcinoma, kod upalnih bakterija u bešici i mokraćnim kanalima, ali i kod bolesti bubrega pri infekcijama, upalama, bakterijama i tumorima. Uz pomoć vrbovice obolela prostata kod mnogih pacijenata opet ozdravi, čak u toj meri da je moguće zaobići i operativne zahvate. Ako je operacija već obavljena, čaj od vrbovice uklanja žarenje ili druge tegobe koje se nakon operacije često javljaju.

Za čaj koji leči probleme prostate potrebna vam je jedna kašičica osušene ili sveže biljke koju prokuvate u 2 dcl vrele vode.

Ostavite da odstoji pet do deset minuta, zatim izvadite biljku, a čaj popijte. Čaj se pije dva puta na dan, ujutru na prazan stomak i uveče pred spavanje. Ovaj lekoviti čaj pijte koliko je potrebno, ali najmanje nekoliko nedelja. Prve znakove poboljšanja možete očekivati ubrzo.

Ovaj čaj je uspešno izlečio brojne upale prostate i mokraćne bešike, probleme s mokrenjem uzrokovane prostatom, krvarenja u mokraći, tegobe i bolove u prostati i bešici ali i bubrezima, rak prostate i rak mokraćne bešike. Zanimljivo je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspehu.

Florabetulin® biljne kapi

Florabetulin® biljne kapi  za prostatu su izuzetno delotvorna mešavina biljnih tinktura ze lečenje bolesti prostate i bešike.

Biljne kapi za prostatu, upalu prostate hiperplaziju prostate(tumor prostate), su nastale na osnovu mudrosti, tradicije i znanja savremenih i starih fitoterapeuta,  danas su ta saznanja i potvrđena savremenim metodama ispitivanja i u preparat su uključene biljke koje najbolje deluju na sve benigne i maligne promene na prostati i bešici.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *