Problem sa erekcijom

Problem sa erekcijom

Problem sa erekcijom najčešće se javlja oko 40. godine. Upravo u ovom životnom dobu raste i rizik od pojave kardiovaskularnih bolesti pa zato, problem sa erekcijom ne treba zanemarivati. Istraživanja pokazuju da se erektilna disfunkcija javlja 2-5 godina pre manifestacija bolesti srca i krvnih sudova, što je čini indikatorom pojave ovih bolesti.

Erektilna disfunkcija

Sama erektilna disfunkcija, odnosno impotencija, najčešće nije problem koji je nastao zbog neke urođene ili slične nemogućnosti, već je uglavnom problem koji nastaje usled samog stila života koji jedna osoba ima. Prevelike količine alkohola, nekvalitetna ishrana, nebriga o zdravlju kada su u pitanju neki drugi simptomi, samo su neke od stvari koje dovode do toga da određen muškarac ima problem sa erekcijom.

Zdrava ishrana

Veoma je važno da ukoliko patite od seksualne disfunkcije u što manjoj meri unosite prerađenu hranu, te da ishranu obogatite sa što više svežih namirnica i obroka. U letnjim mesecima jako je važno jesti lubenicu, jer ima velikog udela u rešavanju ovog problema, ali tu su i neki čajevi, poput čaja od šipka, matičnjaka, budući da on inače opušta organizam, a svoje obroke možete obogatiti i začinima kao što su šafran, muskantni oraščić, biber, kari, žalfija, bosiljak, komorač, sremuš, ruzmarin, jer će svemu pridodati po malo, čime ćete iz dana u dan uviđati postepeno da problem impotencije polako nestaje.

Problem seksualne disfunkcije zahteva posvećenost i postepeno rešavanje onoga što imate, bio uzrok neki fizički ili psihički problem. Najvažnije je da ne dopustite da vas impotencija parališe, već da pri prvim uočenim simptomima odete kod stručnog osoblja, jer je tada rešenje lako pronaći i učiniti da svi problemi jako brzo nestanu.

Orasi važe za najbolje prijatelje muške potencije, jer obiluju prirodnim jodom, a sadrže i aminokiseline L-arginin koje se u organizmu pretvaraju u u azot-oksid, tkz. gas potencije, koji uspešno rešava problem sa erekcijom.

Maskulin® biljne kapi najbolje su prirodno rešenje za problem muške neplodnosti, pomaže kod erektilne disfunkcije, povećava libido, smanjuje masnoće u krvi, a dovodi i do povećanja mišićne mase.

Maskulin® biljne kapi koriste mnogi sportisti, prvenstveno bodi bilderi, a mehanizam delovanja Tribulusa na povećanje mišićne mase sličan je mehanizmu delovanja anaboličkih steroida, ali nije štetan. Naime, za razliku od Tribulusa, anabolički steroidi (prvenstveno muški hormon) svojom povećanom koncentracijom mehanizmom povratne sprege deluju na hipotalumus.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 + one =