Prirodno lečenje urinarne infekcije

urinarne infekcije

Korišćenjem prirodnih lekova, uz unošenje veće količine zdrave tečnosti kao što su voda i čaj za urinarne infekcije, lako ćete se rešiti bolesti. Naravno, to je delotvorno, ako ste rano otkrili prisustvo štetnih bakterija.

Sok od peršuna

Peršun može biti izuzetan saveznik u borbi protiv urinarnih bakterija i oboljenja.

Ova biljka je prirodni dijuretik, te će pospešiti izbacivanje bakterija iz bešike, a istovremeno ima i izuzetno snažno dejstvo protiv gljivica.

Svež peršun sadrži i apiol – esencijalno ulje koje ima umirujuće i antiupalno dejstvo na bešiku i urinarni trakt.

Kukuruzna svila

Kukuruzna svila je poznata kao izvanredno sredstvo za lečenje upale mokraćnih kanala. Osim toga, utvrđeno je i da redovno ispijanje ovog čaja izaziva rastvaranje kamena i izbacivanja peska iz bubrega. Kašiku osušenih niti kukuruzne svile stavite u 3 dl vrele vode. Kuvajte tri minuta, poklopite, sklonite sa šporeta i ostavite da se prohladi. Pijte tri puta dnevno po šolju ohlađenog čaja.

JABUKOVO SIRĆE je prirodni lek za urinarne infekcije

Osim što daje kosi sjaj i spečava pojavu bubuljica, jabukovo sirće otklanja i simptome izazvane infekcijama urinarnog trakta.

U sebi sadrži enzime, koji sprečavaju množenje štetnih mikroba.

Napravite napitak od 2 kašike jabukovog sirćeta, kašike meda, soka od pola limuna i čaše vode.

Pijte ga dva puta dnevno dok infekcija ne iščezne u potpunosti.

 

Zodeks čaj je namenjen održavanju fiziološke funkcije i unapređenju zdravlja organa urinarnog sistema. Preporučenim načinom upotrebe ovog čaja, pomažemo ispiranje mokraćnih puteva kod bakterijskih infekcija i upalnih procesa, kao i izbacivanje peska i kamena iz bubrega i ostalih mokraćnih organa.

Zodeks čaj se može preventivno koristiti da spreči pojavu peska u bubrezima. Posebno se preporučuje osobama sklonim čestim infekcijama mokraćnih puteva, kao i onima sa povećanim rizikom od razvoja bubrežnog kamenca.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × 4 =