Prirodni lek za proširene vene

Problem proširenih vena

Problem proširenih vena je nažalost čest, a mogu ukazivati i na neki problem sa srcem. Kako god, potrebno je da se i pored toga zdravo hranite i dovoljno krećete.

Prirodni lek za proširene vene

Borovnice ili sok od borovnica je bogat vitaminima i čiste naš organizam od toksina. Borovnica je dobra za krv, čisti krvne sudove, bogata je vitaminima, jača vid i deluje antikancerogeno. Pomoći će vam i kod problema sa proširenim venama.

Cvekla je takođe bogata vitaminima, dobra je za krv i ubija ćelije raka.

Orašasti plodovi, semenke su puni vitaminom E (vitamin plodnosti), ali i mnogim drugim supstancama koje će potaći rešenje problema sa proširenih venama. Osim toga, konzumiranjem oraha ćete poboljšati memoriju.

Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja. Ubija ćelije raka, sprečava Alzheimerovu bolest, dobro je za čišćenje krvnih sudova, a plus nema kalorija, Hranu praktikujte da pripremate na kokosovom ulju. Dobro je i za kosu, kožu, a deluje i kao prirodni izbeljivač zuba.

Kako biste ublažili bolove zbog proširenih vena, napravite smesu od kokosovog ulja i 3-5 kapi eteričnog ulja. Masirajte ta područja ujutru po nekoliko minuta. Radite to nekoliko nedelja.

Kurkuma je jedan od najzdravijih začina jer ubija ćelije raka, deluje antiupalno i jača naš imunitet. Dodajte je što više hrani ili pijte sa vodom ili mlekom.

Savetujemo vas takođe da jedete što više paradajza jer je dobar za srce kao i zelenog povrća.

Vendoksin® gel

Vendoksin® gel je prirodni biljni preparat na bazi organski sertifikovanih biljnih ekstrakata kestena, hajdučke trave, ždraljike, zdravca i nevena, za negu kože kod proširenih vena i ispucalih kapilara, umornih i otečenih nogu, napetosti u mišićima i modrica.

Zahvaljujući prisustvu mentola i dejstvu hlađenja, Vendoksin® gel daje trenutno olakšanje i osećaj lakoće.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *