Paprika je ubica virusa

Paprika je ubica virusa

Vreme je da ojačate imunitet i predupredite prehlade i grip, jer su virusi svuda prisutni, visoko u vazduhu, duboko pod zemljom, razasuti po šumama, okeanima i planinama.

Umesto da pijete lekove, saveznika potražite u sezonskom voću i povrću. Naročito u paprici. Crvena, žuta, zelena, babura ili ljuta, svaka je dobrodošla. Bogata je vitaminom C, najboljim „oružjem“ protiv virusa i sadrži ga duplo više nego limun ili narandža. Osim toga, stimuliše dotok kiseonika u ćelije i jača krvne sudove, pa popravlja opšte stanje organizma.

Paprika je delotvorna i u lečenju avitaminoze, alergije, anemije, astme, ateroskleroze, angine pektoris, dijabetesa…

Zbog niske kaloročne vrednosti, preporučuje se u jelovniku svih koji vode računa o liniji, a u tom smislu je najefektnija ljuta papričica. Ova vrsta je i moćan afrodizijak.

Valechin® kapi

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Valechin® kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi mešavine ekstrakata organskih biljnih sirovina ehinacee, šipurka, majčine dušice, jagorčevine, poljske nane i odoljena, organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljnih sirovina i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi VALECHIN predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!

Zahvaljujući biljnim aktivnim sastojcima, Valechin kapi predstavljaju jedinstveno prirodno resenje kod različitih tegoba. Valechin kapi pomažu u inaktivaciji (HPV)  virusa koji je uzročnik kondiloma delujući na sam virus i imuni sistem. Sadrži mešavinu biljaka specijalno odabranih i kombinovanih za dejstvo na HPV i jačanje organizma.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten + 7 =