Ojačajte svoj imunitet

Ojačajte svoj imunitet

Imuni sistem moramo jačati u kontinuitetu, a ne sezonski, jer samo zdrav i snažan imuni sistem nas brani od infekcija, prehlada, virusa, i drugih zapaljenskih procesa.

Jedite limun

Limun je bogat vitaminom C koji pomaže telu da se izbori sa virusima. Pokušajte da uključite limun u redovnu ishranu.

Pijte dosta vode

Glavobolje će biti prošlost ukoliko se redovno hidrirate i konzumirate barem dve litre vode dnevno. Dehidratacija vodi do glavobolja i migrena, a još ako na to dodate i stres zaista ćete uništiti svoj imunitet.

Jedite voće i povrće

Voće i povrće sadrži potrebne antioksidanse koji štite telo od raznih bolesti, pa ne čudi zašto su sastavni dio svakog dijetalnog i zdravog režima.

Izađite napolje

Svež vazduh pozitivno utiče na zdravlje, osvežava vas i opušta dušu i telo. Ono što bi najviše doprinelo vašem zdravlju jeste – vežbanje na otvorenom.

Spavajte minimum osam sati

Zdravo telo podrazumeva barem sedam ili osam sati sna. To će vam pomoći da održite hormonalni balans, idealnu težinu i stabilno raspoloženje.

Jedite više proteina

Mišićima su potrebni proteini! Inače, proteini pomažu telu, ukoliko mu je potreban oporavak.

Redukujte unos kofeina

Preveliki unos kafe dovodi do dehidracije, što izuzetno šteti vašem imunitetu. Ukoliko već ne možete bez kafe, barem smanjite njen unos.

Vežbajte svaki dan

Barem pola sata dnevno je obavezno. Vežbanje će učiniti da vaš metabolizam bude brži, te se masne naslage neće tako lako gomilati. Takođe, smanjujete mogućnost da obolite od kariovaskularnih oboljenja.

Nemojte se stresirati

Pokušajte da meditirate i u stresnim situacijama uvek smirujete sebe. Vežbajte Jogu. Stres je jedan od najvećih neprijatelja vašeg imuniteta.

Valechin® kapi

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Valechin® kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi mešavine ekstrakata organskih biljnih sirovina ehinacee, šipurka, majčine dušice, jagorčevine, poljske nane i odoljena, organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljnih sirovina i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi VALECHIN predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!

Zahvaljujući biljnim aktivnim sastojcima, Valechin kapi predstavljaju jedinstveno prirodno resenje kod različitih tegoba. Valechin kapi pomažu u inaktivaciji (HPV)  virusa koji je uzročnik kondiloma delujući na sam virus i imuni sistem. Sadrži mešavinu biljaka specijalno odabranih i kombinovanih za dejstvo na HPV i jačanje organizma.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *