Lečenje umora

Lečenje umora

Umor je osećaj iscrpljenosti, koji često uključuje slabost mišića, što se može odraziti poteškoćama u obavljanju svakodnevnih zadataka. Hronični umor može uticati na vaše mentalno zdravlje i kvalitet života.

Lečenje umora

Lečenje umora upotrebom prirodnih biljaka jedan je od načina da pomognete svom telu da se izleči. Nemojte lečiti umor kofeinom ili energetskim pićima.
Zapamtite da je umor znak vašeg tela koji vam govori da nešto nije u redu s vama ili vašim imunim sistemom. Pomozite svom telu da ozdravi uz potpuno prirodni biljni čaj koji se od davnina koristi protiv umora.

Zeleni čaj je popularan napitak s brojnim zdravstvenim prednostima. Novi trend je piti ga noću. Zagovornici se kunu da im pomaže da bolje spavaju i probude se odmorniji.

Crni čaj takođe zbog kofeina deluje stimulišuće i okrepljujuće pa smanjuje pospanost i umor. Crni čaj možete piti i umesto kafe. Jedna šoljica sadrži četvrtinu kofeina jedne šoljice kafe.

Ginseng biljka čisti organizam i daje snagu koja omogućava očuvanje životne energije i mentalne svežine. Čaj od ginsenga ima mnoga lekovita svojstva za telo koja poboljšavaju naše zdravlje, što mnogi i ne znaju, jeste da je i za mršavljenje. Mnoga njegova korisna svojstva povezana su s gubitkom kilograma, bez gubitka energije.

 

Valerijan biljne kapi  su prirodni biljni preparat koji pomaže kod:

  • Uznemirenosti i napetosti
  • Nervoze i nesanice
  • Depresije i anksioznosti
  • Grčeva u mišićima
  • Slabe koncentracije
  • Nervoze stomaka

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *