Kako do bolje potencije

Potencija se može poboljšati na mnogo načina, počev od toga da se rešite stresa pa sve do izbora hrane koju ćete konzumirati. Pored toga, i dobra vežba može dati sjajne rezultate.

Libido, kao i snažna i dugotrajna erekcija, od velike su važnosti za svakog muškarca. Ukoliko dođe do disfunkcije, ne samo da će trpeti seksualni život, već će i samopozdanje biti narušeno, što sa sobom nosi veliki broj problema na svim životnim poljima.

Rešite se stresa

Ako ste pod stresom, nervozni, neraspoloženi, vrlo je velika verovatnoća da nećete moći tako lako da postignete dobru potenciju, jer niste opušteni. Znači jako je bitno da se pre samog upuštanja u intimne odnose oslobodite svih stvari koje vas muče i pritiskaju. Tako ćete stvoriti jedan dobar preduslov za postizanje bolje erekcije.

Zdrava ishrana

Jako puno možete delovati na vašu erekciju ako unosite zdravu hranu koja se za to i preporučuje. Najbitnije je da jedete hranu koja je bogata vitaminom E i mineralima cinkom i selenom. Na taj način ne samo što ćete poboljšati jačinu vaše erekcije nego ćete povećati i količinu spermatozoida. Najbolji izvori vitamina E su: integralne žitarice, bademi, kikiriki, razna biljna ulja itd. Cinka najviše ima u ostrigama, raznim vrstama ribe, žumancetu, konjskom mesu i džigerici. Ako niste u mogućnosti prirodno unositi bitne vitamine i minerale, možete se odlučiti za odgovarajuće suplemente.

Vežbanje i zdrav način života

Nije previše teško odvojiti 2 puta po pola sata nedeljno da odradite trbušne mišiće i ojačate vašu osnovu, zar ne? E pa zato onda to i uradite, jer su razna istraživanja pokazala da jačanjem vaših trbušnih mišića i osnovnog stuba možete uticati na poboljšanje potencije. Vrlo lako možete trbušnjake uraditi kod kuće. Pored trbušnjaka, naravno poželjno je da radite i ostale grupacije mišića pa nije zgoreg da krenete u teretanu ako već do sada niste.

Ostavite cigarete

Brojna istraživanja su utvrdila da pušenje usporava cirkulaciju kroz vaš polni organ, pa zato ako želite bolju i jaču potenciju, krajnje je vreme da odlučite prestati sa pušenjem.

Pijte crveno vino

Crveno vino ima moć otvoriti arterije i ima vrlo jak uticaj na jaku potenciju. Umesto što odmah potegnete za nekim lekovima i pomagalima, zašto ne pokušati sa prirodnim „lekom“ vinom? Jedna čašica dobrog vina vas može i opustiti, a ujedno i pozitivno delovati na potenciju.

Korišćenje preparata na bazi prirodnih sastojaka

Maskulin® biljne kapi – najbolji prirodni biljni preparat za muškarce!

POZITIVNI EFEKTI MASKULIN® KAPI

  • povećanje fizičke snage, izdržljivosti i kondicije
  • poboljšanje potencije
  • povećanje mišićne mase
  • pojačanje seksualne želje
  • uvećana prostata
  • hronični prostatitis
  • veća gustina kostiju
  • smanjenje masnoća u krvi
  • bolja kontrola nivoa šećera u krvi
  • poboljšanje plodnosti, kvaliteta i količine sperme

Maskulin® biljne kapi možete naručiti putem telefona 011/3120 381 ili putem naše online prodavnice >>>