Jačanje imuniteta prirodnim putem

Jačanje imuniteta prirodnim putem

Jačanje imuniteta je prioritet trenutno i na svaki mogući način je potrebno voditi računa da on ne bude narušen. Prvo i najvažnije pravilo u sezoni pandemije glasi, ostanite kod kuće ukoliko ste u mogućnosti. Drugo pravilo glasi, ojačajte imunitet maksimalno.

Lekovito bilje napada viruse, ali deluje i preventivno. Osim toga, ima i niz drugih zdravstvenih pogodnosti na organizam. Najbolje ih je konzumirati u vidu čaja.

Uz jak imunitet, ni jedan virus vam ne može ništa. Srećom, postoji veliki broj moćnih lekovitih biljaka koje jačaju imuni sistem, smanjuju upalu i bore se protiv infekcija.

Jačanje imuniteta prirodnim putem

Latice biljke neven, koriste se u medicinske svrhe sigurno od 12. veka, a verovatno i mnogo ranije. Ova antivirusna biljka sadrži velike količine flavonoida – biljnih antioksidanata koji štite ćelije od oštećenja slobodnih radikala, a takođe se bori protiv virusa, upala i bakterija.

Beli luk i specifična hemijska jedinjenja koja se nalaze u belom luku, vrlo su efikasna u uništavanju mnogih mikroorganizama koji su odgovorni za neke od najčešćih i najređih infekcija, uključujući tuberkulozu, upalu pluća, infekcije grla i usta i herpes.

Maslinov list ima antivirusna svojstva, pruža mogućnost uspešnog lečenja obične prehlade i opasnih virusa. Uspešno leči još i kandidu, meningitis, upalu pluća, sindrom hroničnog umora, hepatitis B, malariju, gonoreju i tuberkulozu; takođe leči infekcije zuba, uha i mokraćnih puteva i prirodan je tretman za herpes.

Ehinacea je danas najpoznatija biljka antibiotskog i antivirusnog delovanja, pa se upotrebljava za jačanje imunog sistema kao jedan od jačih delotvornijih imunostimulansa kojim pojačava, to jest podstiče, umnožavanje limfocita (belih krvnih zrnaca) i makrofaga (ćelija koje nastaju od monocita, a imaju citotoksičnu ili fagocitnu sposobnost)

Laboratorijska istraživanja potvrđuju veliku lekovitost ehinacee u lečenju i abnormalnog rasta ćelija, tumora, leukemije i td. Sadrži i vitamin C, bakar, gvožđe, jod, sumpor, kalijum…

EHINACEA KAPI

ORGANSKE BILJNE KAPI ZA JAK I SNAŽAN IMUNITET POMAŽU KOD:

  • OPŠTEG JAČANJA IMUNITETA
  • BAKTERIJSKIH, GLJIVIČNIH I VIRUSNIH INFEKCIJA
  • HPV VIRUSA
  • SINUZITISA I DRUGIH HRONIČNIH UPALA DISAJNIH ORGANA
  • UZNEMIRENOSTI I NAPETOSTI
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *