Pobedite viruse lekovitim biljem

Pobedite viruse lekovitim biljem

Virusi su uzrok raznih oštećenja ćelija i upalnih procesa u organizmu, a koliko su opasni nabolje govori podatak da još uvek nije otkriven preparat koji bi uspeo da ih pobedi. Međutim, postoji nekoliko biljaka koje mogu da ojačaju imunitet i podstaknu eliminisanje virusa iz organizma.

List masline

Za protuvirusno dejstvo masline, ”odgovorna” je elenolna kiselina koja koči stvaranje transkriptaze i proteaze – enzima koje pojedinim vrstama pomažu da prodru u zdrave ćelije. Usporavajući razmnožavanje virusa, organizam dobija više vremena da organizuje napad. Međutim, list masline ne treba koristiti istovremeno sa antibioticima jer može ometati njihovo dejstvo.

Čaj: Staviti 10 g listova masline u 2 l ključale minuta. Zatim skloniti sa šporeta i ostaviti poklopljeno da odstoji desetak minuta. Procediti i piti tokom dana umesto vode.

Bobice zove

Naučnici su otkrili da bobice zove sprečavaju razmnožavanje virusa i njihovo prodiranje u ćelije. Zova pomaže i u slučaju herpesa simpleksa i smanjuje nivo oksidativnog stresa. Međutim, sve ovo važi samo za zrele bobice zove, jer su nezrele otrovne.

Sirup od bobica: Izgnječiti 500 g zrelih, očišćenih bobica zove i pomešati ih sa sokom od jednog limuna. Uzimati na svakih sat vremena po kašiku mešavine.

Tahebo

Tahebo važi za jednu od najmoćnijih lekovitih biljaka sa protivbakterijskim, antivirusnim i antigljivičnim dejstvom, a pritom i jača imunološki sistem. Može se naći u obliku čaja, tinkture, kapsula i tableta. Primenjuje se i u slučaju sindroma hroničnog umora, bronhitisa, anemije, pa čak i infekcije HlV-om.

Čaj: Kašičicu taheba sipati u neoštećenu emajliranu posudu i preliti sa 2 dl ključale vode. Ostaviti poklopljeno da odstoji 20 minuta, a zatim procediti kroz plastičnu cediljku i piti u gutljajima dve-tri šolje čaja tokom dana.

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Valechin® kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi mešavine ekstrakata organskih biljnih sirovina ehinacee, šipurka, majčine dušice, jagorčevine, poljske nane i odoljena, organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljnih sirovina i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi VALECHIN predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!