VITAFOODS EUROPE - 09 - 11 May 2017. Palexpo, Geneva, Switzerland

GJENIALITETI I MENDJESME QËLLIM TË SHËNDETIT

BAZËN BIMORE TË LËNDËS

së parë sigurojmë në organizatën e vet të

kultivimit dhe mbledhjes së bimëve mjekësore.

PËRVOJA EMPIRIKE

aktivitetet dhe njohuritë shumëvjeçare

shkencore dhe hulumtuese.

LAJMET

Halal certifikatë

VIDEO ALTERNATIVA MEDICA

FITOTERAPIA

Shërimi me anë të bimëve është pothuajse aq i vjetër [...]

UROLITIAZA

Sipas të dhënave statistikore, rreth 20% të gjitha sëmundjeve urologjike [...]

INFEKSIONET E TRAKTIT URINAR

Infeksionet urinare janë infeksione të traktit urinar. Statistikat tregojnë se [...]

HEMORROIDET

Hemorroidet janë struktura normale anatomike vaskulare në kanalin anal. Sëmundja [...]

Load More Posts

CERTIFIKATË