VITAFOODS EUROPE - 09 - 11 May 2017. Palexpo, Geneva, Switzerland

GENIALNOST NA PAMETOTVO KORIST NA ZDRAVJETO

RASTITELNA SUROVINSKA BAZA

obezbeduvame vo sopstvena organizacija

na odgleduvanje i sobiranje na lekoviti bilki.

EMPIRISKO ISKUSTVO

poveќegodišni naučno – istražuvački

aktivnosti i soznanija

ВЕСТИ

Хемороиди – Мајасил – како да се излечат

Иако само 4% од случаите стануваат проблематични, доколку не се третираат соодветно и на време [...]

Уморни и отечени нозе, причини и лекување

Синдромот познат како тешки и уморни нозе најчесто е предизвикан од изразено напрегање односно повеќе [...]

  • Проширените вени

Проширени вени, фази на болеста и третман

Проширените вени спаѓаат во најчестите здравствени проблеми и ова нарушување се јавува поради генетска предиспозиција, [...]

VIDEO ALTERNATIVA MEDICA

Хемороиди – Мајасил – како да се излечат

Иако само 4% од случаите стануваат проблематични, доколку не се [...]

Уморни и отечени нозе, причини и лекување

Синдромот познат како тешки и уморни нозе најчесто е предизвикан [...]

Проширени вени, фази на болеста и третман

Проширените вени спаѓаат во најчестите здравствени проблеми и ова нарушување [...]

Циститис – причини и третман

Циститис е најчеста инфекција на уринарниот тракт, која за среќа [...]

Load More Posts

СЕРТИФИКАТИ